Een hart voor minerale isolatie

Begin 2016 lanceerden de producenten van minerale isolatie een warme campagne om de unieke troeven van hun producten in de verf te zetten. Minerale isolatie heeft een langere levensduur dan de gemiddelde levensverwachting van een woning én biedt een unieke combinatie van uitstekende thermische, akoestische, ecologische en brandwerende eigenschappen. Minerale isolatie beantwoordt met zijn vele kwaliteiten dus aan uw basisbehoeften: zekerheid, veiligheid, comfort en milieuvriendelijkheid. Vandaar de keuze voor een groen hart als eyecatcher van de campagne. De boodschap is evident: kiest u met uw hart, dan kiest u voor minerale isolatie. En indien u kiest met uw verstand trouwens ook!

Duurzaam en comfortabel

Minerale isolatie behoudt zijn kwaliteiten gedurende minstens 75 jaar! Het marktaanbod omvat een efficiënte oplossing voor elke toepassing, van kelder tot dak, van voor- tot achtergevel, van vloer tot zoldering.
Minerale isolatie betekent bovendien zoveel meer dan alleen maar thermisch comfort. Het beschermt u ook tegen storende geluidshinder. Daardoor is het extra aangenaam wonen en leven in huis. En gezond, want het materiaal neemt geen vocht op.
 

Mens- en milieuvriendelijk

Op milieugebied scoort minerale isolatie net zo goed als bio-ecologische isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van recyclagemateriaal als grondstof, aangevuld met overvloedig beschikbare natuurlijke grondstoffen, zoals zand en basalt. De producten kunnen bovendien zelf ook gerecycleerd worden.
En brandveiligheid is ook belangrijk, zegt u? Het materiaal is onbrandbaar, beperkt branduitbreiding, veroorzaakt nauwelijks of geen rook en er komen geen toxische gassen vrij bij brand. Dus u kunt op beide oren slapen.
 

‘Ongeziene’ kwaliteiten

Hoewel de minerale isolatie vaak verborgen zit achter een bekleding, voelt u de kwaliteiten meteen aan. Precies wat de MWA (Mineral Wool Association Benelux –een samenwerkingsverband tussen vijf Nederlandse en Belgische producenten van glaswol, rotswol en cellenglas) met deze campagne willen aantonen.
Meer weten? Neem gerust een kijkje op www.mineraleisolatie.be

BRON VAN DIT ARTIKEL:

Over IsolPro BVBA

ISOLPRO BVBA is uw specialist in isolatie en afwerking. De mix van 25 jaar ervaring en een jong en dynamisch team van isolatiespecialisten garandeert u de beste service.
ISOLPRO staat garant voor een gedetailleerde uitvoering en oplevering  voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, dit van vloer tot muur en dak.

Kantoor IsolPro

ISOLPRO BVBA
Ambachtenstraat 13
3210 Lubbeek
Tel. 016/49.13.32
Fax. 016/84.54.86
 

Openingsuren

Kom gerust langs met uw vragen of plannen.

  • Van ma. tot vr.: 6:30–12:00 ,13:00–17:30
  • Op za.:8:00–11u30 

Sterke koffie en vakkundig advies: gratis en vrijblijvend!!

 BOUWVERLOF VAN 9 JULI TOT EN MET 31 JULI !